BioROKAMINA K30B (koko-betain)

Dostupné vzorky
Dostupné vzorky Odeslat dotaz
Výrobce
PCC Exol SA
Chemický název
Alkyldimethylbetain
Č. CAS
Halal přátelský Halal přátelský Alergeny zdarma Alergeny zdarma Bez nanomateriálů Bez nanomateriálů Bezpečný výrobek Bezpečný výrobek Šetrné k pokožce Šetrné k pokožce Bez TSE/BSE Bez TSE/BSE Veganské Veganské Bio suroviny Bio suroviny Eko produkt Eko produkt GMO free GMO free Produkty PCC <sup>Greenline®</sup> Produkty PCC Greenline® Netestováno na zvířatech Netestováno na zvířatech Není klasifikováno podle nařízení CLP/GHS Není klasifikováno podle nařízení CLP/GHS Bez parabenů Bez parabenů Produkt přírodního původu Produkt přírodního původu Biologicky odbouratelný produkt Biologicky odbouratelný produkt Na bázi přírodních složek Na bázi přírodních složek Vysoká účinnost Vysoká účinnost Inovace Inovace Nový Nový Ultra čistý Ultra čistý Univerzální produkt Univerzální produkt
                                
Individuální dotazy
Stažení
Katalog Všeobecné podmínky prodeje
Certifikáty
Správná výrobní praxe EFfCI Správná výrobní praxe EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001
Brzy dostupný

BIO ROKAmina K30B je velmi čistý, bezbarvý amfoterní tenzid, s obsahem cca 30 % účinné látky, patřící do skupiny betainů. Tento specifický produkt je vyráběn za použití unikátní suroviny přírodního původu , kterou je kyselina monochloroctová s názvem Greenline MCAA 80% UP Solution s nejvyšší dostupnou čistotou . Surovina je založena na přírodní kyselině octové získávané při fermentačním procesu rostlin.

Díky výrobě s Greenline MCAA se zvyšuje index přírodního původu ( dle ISO 16128 ) BIO ROKAmina K30B ( prohlášení výrobce na vyžádání zákazníka ). BIO ROKAmina K30B je proto ekologickou surovinou, je šetrnější k životnímu prostředí a lze ji použít jako složku přírodních kosmetických produktů s nejvyšším indexem přírodního původu.

Další složkou obsaženou ve složení BIO ROKAmina K30B je derivát palmového oleje získávaný z jader palmy olejné, jinak známé jako palma olejná ( Elaeis guineensis Jacq.).

Vysoký index přírodního původu tohoto produktu, daný jeho unikátním složením, znamená, že je velmi často používán jako součást přírodních, ekologických a veganských kosmetických přípravků, jako jsou například velmi jemné mycí přípravky k odstranění nečistot z pokožky. povrch kůže a vlasů kojenců, dětí a dospělých.

Přečtěte si více
Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • 100% ekologický produkt,
  • produkt vyrobený z přírodních surovin (deriváty palmojádrového oleje a unikátní Greenline MCAA 80% ),
  • vynikající pěnící vlastnosti,
  • vytváří hustou a stabilní pěnu v čistící kosmetice,
  • snižuje dráždivé účinky ostatních složek obsažených v kosmetických přípravcích,
  • působí velmi jemně na pokožku,
  • zvláště doporučeno jako přísada do kosmetiky pro citlivou pokožku se sklonem k alergiím a podráždění,
  • doporučeno pro výrobu pečující kosmetiky pro děti,
  • velmi dobré zahušťovací vlastnosti v širokém rozsahu hodnot pH a tvrdosti vody,
  • vynikající zahušťovací vlastnosti v přítomnosti elektrolytů (dokonce lepší než např. kokamidopropylbetain s vyšší koncentrací účinné látky),
  • má antistatický účinek,
  • vyrobeno na zařízeních certifikovaných federálním certifikátem GMP EFfCI (Good Manufacturing Practices implementované v souladu se standardem European Federation for Cosmetic Ingredients).

Aplikace:

  • kosmetika pro děti i dospělé,
  • šampony (zejména velmi jemné šampony pro děti a barvicí šampony),
  • jemná pečující kosmetika pro děti,
  • kosmetika pro citlivou pleť se sklonem k podráždění,
  • vlasové kondicionéry,
  • pěny na holení,
  • bublinková koupel,
  • mýdla na ruce a sprchové gely,
  • přípravky na čištění obličeje,
  • výrobky pro ústní hygienu.
Kategorie

Trhy a aplikace
Osobní péče

Funkce
Antistatické prostředky
Čisticí prostředky
Čisticí prostředky
Hydrotropy
Modifikátory reologie
Pěnidla
Vysoce pěnicí prostředky
Zahušťovací prostředky

Složení
betainy

Segment
Povrchově aktivní látky / Amfoterní povrchově aktivní látky

Alternativní názvy
Alkyldimethylbetain, Koko-betain, kokamidopropylbetain, betain, biobetain, alkyldimethylbetain, CAS 66455-29-6, betain na přírodní bázi, přírodní betain.

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky

Stránka byla strojově přeložena. Otevřít původní stránku