BioROKAMINA K30B MB (Coco-betain)

Vzorky k dispozícii
Vzorky k dispozícii Odoslať dopyt
                                
Individuálne dopyty
Stiahnuť ▼
Katalóg Všeobecné podmienky predaja
Certifikáty
Správna výrobná prax EFfCI Správna výrobná prax EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001 RSPO RSPO
Dostupné na požiadanie

BioROKAMINA K30B MB je najkvalitnejší, bezfarebný amfotérny tenzid s cca. 30% obsah účinnej látky, zaradenej medzi betaíny.

Tento špecifický produkt je vyrobený s použitím unikátnej suroviny prírodného pôvodu , ktorou je kyselina monochlóroctová s názvom Greenline MCAA 80% Solution UP s najvyššou dostupnou čistotou . Táto surovina sa vyrába na báze prírodnej kyseliny octovej získanej fermentáciou rastlín. Vďaka výrobe s prispením Greenline MCAA indexu prírodného pôvodu (podľa ISO 16128) BioROKAMINA K30B MB sa zvyšuje (vyhlásenie výrobcu je k dispozícii na požiadanie zákazníka) .

BioROKAMINA K30B MB je preto ekologickejšia surovina a možno ju použiť ako zložku prírodnej kozmetiky s najvyšším indexom prírodného pôvodu. Ďalšou zložkou obsiahnutou v BioROKAMINA K30B MB je derivát palmy olejnej získavanej z certifikovaných plantáží palmy olejnej, známej aj ako ara-mastný ( Elaeis guineensis Jacq.).

Amfotérny tenzid BioROKAMINA K30B MB preto patrí do skupiny produktov, na ktoré sa vzťahuje MB variant certifikátu RSPO (Mass Balance – www.rspo.org). Vysoký index prírodného pôvodu produktu je daný jeho jedinečným zložením, čo znamená, že sa veľmi často používa ako zložka prírodných, organických a vegánskych kozmetických prípravkov, ako sú veľmi jemné čistiace prostriedky na čistenie pokožky a vlasov u dojčiat a dojčiat. a dospelých.

Čítaj viac
Vlastnosti a aplikácie

Výhody produktu:

  • 100% ekologický produkt,
  • Produkt vyrobený z prírodných surovín (deriváty palmového oleja z certifikovaných zdrojov a všestranná surovina Greenline MCAA 80% UP ,
  • vynikajúce penivé vlastnosti,
  • vytvára hustú a stabilnú penu v čistiacej kozmetike,
  • znižuje dráždivé účinky iných zložiek kozmetických prípravkov,
  • má veľmi mierny účinok na pokožku,
  • odporúča sa najmä ako zložka kozmetiky pre citlivú pokožku so sklonom k alergiám a podráždeniu,
  • odporúča sa na výrobu detskej kozmetiky,
  • veľmi dobré zahusťovacie vlastnosti so širokým rozsahom pH a tvrdosti vody,
  • vynikajúce zahusťovacie vlastnosti v prítomnosti elektrolytov (dokonca lepšie ako napr. kokamidopropylobetaíny s vyšším obsahom účinnej látky),
  • má antistatický účinok,
  • vyrobené na systémoch, na ktoré sa vzťahuje certifikát GMP EFfCI (Good Manufacturing Practices implementovaný v súlade s normou Európskej federácie kozmetických prísad).

Aplikácie:

  • kozmetika pre deti a dospelých,
  • šampóny (najmä veľmi jemné šampóny pre deti a farbiace šampóny),
  • jemná detská kozmetika,
  • kozmetika pre citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu,
  • kondicionéry na vlasy,
  • peny na holenie,
  • peny do kúpeľa,
  • mydlá na ruky a sprchové gély,
  • prípravky na čistenie tváre,
  • prostriedky na ústnu hygienu.
Kategórie

Trhy a aplikácie
Osobná starostlivosť

Funkcia
Antistatické činidlá
Čistiace prostriedky
Čistiace prostriedky
Hydrotropy
Modifikátory reológie
Peniace činidlá
Stabilizátor peny
Vysoko penivé prostriedky
Zahusťovadlá

Zloženie
betaíny

Segment
Povrchovo aktívne látky / Amfotérne povrchovo aktívne látky

Alternatívne názvy
Alkyldimetylbetaín, Koko-betaín, kokamidopropylbetain, betaín, bio betaín, alkyldimetylbetain, CAS 66455-29-6, betaín na prírodnej báze, prírodný betaín, RSPO Mass Balance Betain.

Výrobca: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedným z najvýznamnejších výrobcov povrchovo aktívnych látok a chemických prípravkov v strednej a východnej Európe. Spoločnosť ponúka povrchovo aktívne látky, špeciálne prísady a chemické prípravky pre mnohé odvetvia priemyslu.

PCC Group

Naposledy prezerané produkty

Stránka bola strojovo preložená. Otvorte pôvodnú stránku