[en -> sv] ROKAmina®K30B MB (Coco-betaine)

Prover tillgängliga
Prover tillgängliga Skicka förfrågan
                                
Individuella förfrågningar
Ladda ner
Inventory status Allmänna försäljningsvillkor
Certifikat
Ecocert Cosmos Ecocert Cosmos God tillverkningspraxis EFfCI God tillverkningspraxis EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001 RSPO RSPO

Råmaterialet som används för produktionen av ROKamina K30B MB är ett derivat av palmkärnolja som kommer från certifierade oljepalmgrödor. Denna produkt tillhör gruppen av produkter som omfattas av RSPO-certifikatet i Mass Balance-modellen.

ROKamina K30B MB är en produkt med mycket hög renhet från gruppen betain, klassad som amfotära ytaktiva ämnen. Den kommersiella produkten är en praktiskt taget färglös vattenlösning med en halt av aktiv substans på cirka 30 %. ROKamina K30B MB är en komponent i rengöringspreparat, särskilt ömtåliga sådana, som används för att avlägsna orenheter från hud och håryta.

Läs mer
Egenskaper och applikationer

Produktfördelar:

  • har en mycket mild effekt på huden;
  • applicering av ROKamina K30B MB i en kosmetisk formulering minskar den irriterande effekten av en rengörande kosmetika;
  • ROKamina K30B MB rekommenderas speciellt för kosmetiska preparat för känslig hud som är utsatt för irritation, har utmärkta skummande och förtjockande egenskaper inom ett brett spektrum av pH och vattenhårdhet;
  • i närvaro av elektrolyter har den bättre förtjockningsegenskaper jämfört med Cocamidopropylbetain – ROKAmina K30, och även i jämförelse med ROKAmina K40HC med högre koncentration av aktiv substans;
  • har en antistatisk effekt;
  • 100 % miljövänlig produkt, vilket bekräftas av det prestigefyllda kvalitetsmärket ECOCERT som tilldelades 2015.

Applikationer:

  • kosmetika;
  • schampon, speciellt mycket milda schampon för barn och färgschampon;
  • hårbalsam;
  • raklödder;
  • badkrämer;
  • tvålar och duschgeler;
  • ansiktsrengöringsmedel;
  • munhygienprodukter.
Kategorier

Marknader och applikationer
Personlig vård

Fungera
Antistatiska medel
Duschgeléer
Flytande tvålar
Hydrotroper
Hårschampon
Högskummande medel
Mjukgörande medel
Rengöringsmedel
Reologimodifierare
Skummedel
Skumstabilisator

Sammansättning
Betainer

Segmentet
Ytaktiva ämnen / Amfotära ytaktiva ämnen

Alternativa namn
Betainer, kokosalkyldimetyl, Coco Betaine, cocoalkyl dimethyl betainę, amfotert ytaktivt ämne från betaingruppen
PCC-gruppen

Nyligen visade produkter

Sidan har maskinöversatts. Öppna originalsidan