PCC
зареєструватисяСторінка входу

Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)

Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)
Зразки доступні
Надіслати запит
Виробник
Хімічна назва
Суміш цетеарилового спирту та етоксильованого (18ТЕ) цетеарилового спирту
Не тестовано на тваринахНе тестовано на тваринах Біорозкладаний продуктБіорозкладаний продукт
Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)
Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)
Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)
PCC Group
Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)
Пластівці EXOcare®TEW (цетеариловий спирт, Ceteareth-18)

Пластівці EXOcare TEW — це суміш хімічних сполук з назвою INCI : цетеариловий спирт і Ceteareth-18 . Комерційний продукт доступний у вигляді білої або кремової воскоподібної твердої речовини у формі пластівців.

EXOcare TEW Flakes використовується в косметичній промисловості , в основному як інгредієнт косметики для особистого догляду. Ідеально підходить як ефективний емульгатор і кондиціонер в косметиці для вмивання і догляду за шкірою і волоссям.

У рецептурі він служить емульгуючою основою , особливо в препаратах масло-у-воді (М/В). Має високу стабільність у широкому діапазоні pH. Може використовуватися як основний або вторинний емульгатор у виробництві широкого асортименту бальзамів, кремів і паст.

Його безперечною перевагою є здатність зменшувати висушуючу дію аніонних ПАР, що містяться в препараті. Завдяки своїм властивостям він залишає шкіру зволоженою та покриває її ніжною захисною плівкою.

Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • ефективний емульгатор та кондиціонер у косметиці для догляду за шкірою та волоссям, а також у засобах для миття,
  • розгладжує шкіру та волосся,
  • робить волосся гнучким та м’яким,
  • чудовий модифікатор реологічних властивостей (покращує консистенцію рецептур),
  • стабілізатор емульсій масло-у-воді (O/W)
  • відповідає критеріям біорозкладності згідно з методологією ОЕСР (дані про біорозкладність базуються на літературних даних).

Застосування:

  • шампуні,
  • кондиціонери, сироватки, маски для волосся,
  • захисні сонцезахисні засоби,
  • креми та бальзами після гоління,
  • креми та бальзами для автозасмаги,
  • бальзами, лосьйони для особистої гігієни (включаючи дитячі),
  • засоби для вмивання обличчя та тіла,
  • скраби для обличчя та тіла,
  • рідке мило,
  • рідини для ванн з бульбашками.
Альтернативні назви
Індивідуальні запити

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

Certyfikaty producenta
Належна виробнича практика EFfCIНалежна виробнича практика EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Гарантії енергетики ВДЕГарантії енергетики ВДЕ
PCC Group

Нещодавно переглянуті товари