ROSULfan®A70 MB (Ammonium Lauryl Sulfate)

Зразки доступні
Зразки доступні Надіслати запит
ROSULfan®A70 MB (Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan®A70 MB (Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan®A70 MB (Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan®A70 MB (Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan®A70 MB (Ammonium Lauryl Sulfate)
Індивідуальні запити
Завантажити
Inventory status

ROSULfan A70 MB - це аніонна поверхнево-активна речовина, класифікована серед алкілсульфатів з назвою INCI: Ammonium Lauryl Sulfate . Продукт належить до групи продуктів, на які поширюється сертифікат RSPO у моделі масового балансу (www.rspo.org) . Це означає, що пальмова олія, яка використовується для виробництва основної сировини, що входить до складу продукту ROSULfan A70 MB, походить із культур, які не сприяють виснаженню природних цінностей. У той же час, його виробництво поважає права людей, які проживають в районах вирощування олійних пальм.

Продукт призначений в основному для виробництва косметичних продуктів, таких як засоби особистої гігієни . ROSULfan А70 має форму м'якої безбарвної пасти. Він також може мати яскраво-жовтий колір.

Вміст діючої речовини в продукті може бути в межах 65%-70%. Продукт характеризується здатністю утворювати густу і стійку піну , що дозволяє досягти дрібних і рівномірно розподілених бульбашок повітря в суміші.

Читати далі
Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • відмінна альтернатива для SLS і SLES,
  • концентрована форма,
  • більш м'яка дія на шкіру, ніж типові аніонні ПАР,
  • здатність утворювати густу і стійку піну,
  • стійкість до жорсткої води,
  • висока ефективність миття, навіть при надмірному вмісті шкірного сала,
  • забезпечує чудову стабілізацію полімерних дисперсій у нижчих діапазонах pH,
  • дуже хороші диспергуючі властивості,
  • висока біорозкладаність,
  • продукти, виготовлені за допомогою виробничих систем, що підпадають під систему GMP EFfCI (для косметичної сировини).

Застосування:

  • косметичні засоби особистої гігієни: шампуні, рідини для миття тіла, гелі для душу,
  • засоби, що зменшують вагу гіпсокартону,
  • аеруючих і пластифікуючих домішок,
  • пластмаси – емульсійна полімеризація,
  • добавки до харчової упаковки.
Категорії

Ринки та програми
Будівництво / Добавки для бетону та розчину
Особиста гігієна
пластмаси / Емульсійна полімеризація
Харчова промисловість / Добавки для харчової упаковки

функція
Змочувачі
Піноутворювачі
Сильнопіноутворювачі
Стабілізатори рецептури
Чистячі засоби

Композиція
Алкілсульфати

Відрізок
ПАР / Аніонні ПАР

Альтернативні назви
Сірчана кислота, моно-C12-14 (парні) алкілові ефіри, солі амонію., Сірчана кислота, моно-C12-14 (парні) алкілові ефіри, солі Ammonium Lauryl Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, ALS, лаурилсульфат амонію, Ammonium Lauryl Sulfate, ALS, амонієва сіль лаурилсульфату спирту, CAS 90583 -11-2, Баланс маси RSPO.

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

PCC Group

Нещодавно переглянуті товари

Подібні продукти

Сторінку було перекладено машиною. Відкрити оригінальну сторінку