PCC
RegistrovatPřihlašovací stránka

ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)

ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
Dostupné vzorky
Odeslat dotaz
KošerKošer Košer PareveKošer Pareve Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech Není klasifikováno podle nařízení CLP/GHSNení klasifikováno podle nařízení CLP/GHS Biologicky odbouratelný produktBiologicky odbouratelný produkt Na bázi přírodních složekNa bázi přírodních složek
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
Skupina PCC
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)
ROSULfan MB (laurylsulfát Ammonium Lauryl Sulfate)

ROSULfan A70 MB je aniontový surfaktant zařazený mezi alkylsulfáty s názvem INCI: Ammonium Lauryl Sulfate . Produkt patří do skupiny produktů, na které se vztahuje certifikát RSPO v modelu Mass Balance (www.rspo.org) . To znamená, že palmový olej používaný k výrobě základní suroviny obsažené v produktu ROSULfan A70 MB pochází z plodin, které nepřispívají k vyčerpání přírodních hodnot. Jeho výroba přitom respektuje práva lidí žijících v oblastech, kde se palmy olejné pěstují.

Výrobek je určen zejména k výrobě kosmetických produktů jako jsou prostředky osobní hygieny . ROSULfan A70 má formu měkké, bezbarvé pasty. Může také mít jasně žlutou barvu.

Obsah účinné látky v produktu se může pohybovat v rozmezí 65%-70%. Výrobek se vyznačuje schopností vytvářet hustou a stabilní pěnu , která umožňuje ve směsi dosáhnout jemných a rovnoměrně rozdělených vzduchových bublin.

Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • vynikající alternativa pro SLS a SLES,
  • koncentrovaná forma,
  • mírnější účinek na pokožku než typické aniontové povrchově aktivní látky,
  • schopnost vytvářet hustou a stabilní pěnu,
  • odolnost proti tvrdé vodě,
  • vysoká mycí účinnost i při nadměrném obsahu mazu,
  • zajišťuje vynikající stabilizaci polymerních disperzí v nižších rozmezích pH,
  • velmi dobré dispergační vlastnosti,
  • vysoká biologická rozložitelnost,
  • produkty vyrobené za použití výrobních systémů pokrytých systémem GMP EFfCI (pro kosmetické suroviny).

Aplikace:

  • kosmetika pro osobní hygienu: šampony, tělové mycí prostředky, sprchové gely,
  • prostředky snižující hmotnost sádrokartonu,
  • provzdušňovací a plastifikační přísady,
  • plasty – emulzní polymerace,
  • přísady do obalů potravin.
Alternativní názvy
Individuální dotazy

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Certyfikaty producenta
Ecocert CosmosEcocert Cosmos Správná výrobní praxe EFfCISprávná výrobní praxe EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Garance energie z OZEGarance energie z OZE RSPORSPO
Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky