PCC
зареєструватисяСторінка входу

ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)

ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
Зразки доступні
Надіслати запит
Не тестовано на тваринахНе тестовано на тваринах
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
PCC Group
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)

ROKAcet CC6 – це неіоногенна поверхнево-активна речовина з назвою INCI : PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides . Це гліцерид суміші каприлової та капринової кислот, етоксильований 6 молями етиленоксиду.

«Каприлова» як частина назви INCI означає, що продукт містить каприлову кислоту (октанову кислоту) як компонент жирної кислоти (вводиться головним чином в результаті реакції ацилювання).

За температури 20÷25°C Rokacet CC6 являє собою прозору рідину з кольором максимум 150 за шкалою Хазена. Продукт має характерний запах і добре розчиняється.

ROKAcet CC6 MB сертифікований RSPO за моделлю ланцюга поставок Mass Balance. Ця сертифікація підтверджує, що ланцюг поставок відповідає вимогам RSPO щодо сталого виробництва пальмової олії (www.rspo.org) . Це означає, що пальмова олія, яка використовується для виробництва похідних, що входять до складу продукту ROKAcet CC6, походить з культур, які не сприяють виснаженню природних цінностей. Водночас, його виробництво поважає права людей, які проживають у районах, де вирощуються олійні пальми.

Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • відмінні емульгуючі та зв'язувальні властивості,
  • дуже хороші миючі, зволожуючі та фіксуючі властивості,
  • ефективний модифікатор реології,
  • хороша розчинність у воді,
  • універсальне використання.

застосування:

  • тоніки для обличчя та волосся,
  • вода після гоління,
  • ефірні масла,
  • косметичні барвники,
  • основи для кремів для догляду,
  • косметика для вмивання.
Альтернативні назви
Подивіться інші варіації цього продукту
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
Індивідуальні запити

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

Certyfikaty producenta
Належна виробнича практика EFfCIНалежна виробнича практика EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Гарантії енергетики ВДЕГарантії енергетики ВДЕ RSPORSPO
PCC Group

Нещодавно переглянуті товари