PCC
зареєструватисяСторінка входу

ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)

ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
Зразки доступні
Надіслати запит
Виробник
Номер CAS
Не тестовано на тваринахНе тестовано на тваринах Не класифікується відповідно до Регламенту CLP/GHSНе класифікується відповідно до Регламенту CLP/GHS Біорозкладаний продуктБіорозкладаний продукт
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
PCC Group
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)

ROKAcet S24 є неіонною поверхнево-активною речовиною (назва INCI: PEG-24 Stearate). Відноситься до серії ПАР ROKAcet S. Продукт є похідним на основі суміші жирних кислот, головним чином стеаринової та пальмітинової кислот. Ця поверхнево-активна речовина доступна у формі білого або світло-коричневого воску і має температуру плавлення приблизно 40 °C. Продукт добре розчиняється в гарячій воді.

Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • емульгатор і диспергатор в косметичних продуктах,
  • сумісність і синергія з іншими ПАР,
  • біорозкладний продукт,
  • продукт не класифікований згідно з правилами CLP / GHS.

Застосування:

  • зволожуючі креми з SPF фільтром,
  • креми проти старіння,
  • зволожуючі креми,
  • креми під очі,
  • маски для обличчя,
  • креми для рук,
  • зволожуючі креми для ніг,
  • бальзами, лосьйони.
Альтернативні назви
Подивіться інші варіації цього продукту
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
Індивідуальні запити

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

Certyfikaty producenta
Належна виробнича практика EFfCIНалежна виробнича практика EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Гарантії енергетики ВДЕГарантії енергетики ВДЕ
PCC Group

Нещодавно переглянуті товари