PCC
зареєструватисяСторінка входу

ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)

ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
Зразки доступні
Надіслати запит
Виробник
Номер CAS
КошернийКошерний Кошерне ПаревеКошерне Пареве Не тестовано на тваринахНе тестовано на тваринах Біорозкладаний продуктБіорозкладаний продукт На основі натуральних інгредієнтівНа основі натуральних інгредієнтів
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
PCC Group
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)
ROKAmina®K30B MB (Коко-бетаїн)

ROKAmina K30B MB - продукт високої чистоти з групи бетаїну, класифікований як амфотерні поверхнево-активні речовини. Товарний препарат являє собою практично безбарвний водний розчин з вмістом діючої речовини близько 30%. ROKAmina K30B MB є компонентом очисних препаратів, особливо делікатних, призначених для видалення забруднень з поверхні шкіри та волосся.

ROKAmina K30B MB належить до групи продуктів, на які поширюється сертифікат RSPO у моделі масового балансу (www.rspo.org) . Це означає, що пальмова олія, яка використовується для виробництва основної сировини, що входить до складу продукту ROKAmina K30B MB, походить із культур, які не сприяють виснаженню природних цінностей. У той же час, його виробництво поважає права людей, які проживають в районах вирощування олійних пальм.

Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • дуже м'яко впливає на шкіру;
  • застосування ROKAmina K30B MB у складі косметичної рецептури зменшує подразнюючу дію очищувального косметичного засобу;
  • ROKAmina K30B MB особливо рекомендована для косметичних препаратів для чутливої ​​шкіри, схильної до подразнень, має чудові піноутворювальні та загущувальні властивості в широкому діапазоні pH і жорсткості води;
  • у присутності електролітів має кращі загущувальні властивості порівняно з кокамідопропілбетаїном - РОКАміна К30, і навіть порівняно з РОКАміна К40НС з більшою концентрацією діючої речовини;
  • має антистатичний ефект;
  • 100% екологічно чистий продукт, що підтверджено престижним знаком якості ECOCERT, присвоєним у 2015 році.

Застосування:

  • косметика;
  • шампуні, особливо дуже м'які шампуні для дітей і відтінки;
  • кондиціонери для волосся;
  • піна для гоління;
  • лосьйони для ванн;
  • мило та гелі для душу;
  • засоби для очищення обличчя;
  • засоби гігієни порожнини рота.

Альтернативні назви
Індивідуальні запити

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

Certyfikaty producenta
Ecocert КосмосEcocert Космос Належна виробнича практика EFfCIНалежна виробнича практика EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Гарантії енергетики ВДЕГарантії енергетики ВДЕ RSPORSPO
PCC Group

Нещодавно переглянуті товари