ROKAmina®K30B MB (Coco-betain)

Dostupné vzorky
Dostupné vzorky Odeslat dotaz
ROKAmina®K30B MB (Coco-betain)
ROKAmina®K30B MB (Coco-betain)
ROKAmina®K30B MB (Coco-betain)
ROKAmina®K30B MB (Coco-betain)
ROKAmina®K30B MB (Coco-betain)
Individuální dotazy
Certifikáty

ROKAmina K30B MB je velmi čistý produkt ze skupiny betain, klasifikovaný jako amfoterní povrchově aktivní látky. Komerční produkt je prakticky bezbarvý vodný roztok s obsahem účinné látky asi 30 %. ROKAmina K30B MB je složkou čistících přípravků, zejména jemných, sloužících k odstranění nečistot z pokožky a povrchu vlasů.

ROKAmina K30B MB patří do skupiny produktů, na které se vztahuje certifikát RSPO v modelu Mass Balance (www.rspo.org) . To znamená, že palmový olej používaný k výrobě základní suroviny obsažené v produktu ROKAmina K30B MB pochází z plodin, které nepřispívají k vyčerpání přírodních hodnot. Jeho výroba přitom respektuje práva lidí žijících v oblastech, kde se palmy olejné pěstují.

Přečtěte si více
Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • má velmi mírný účinek na pokožku;
  • aplikace ROKAmina K30B MB v kosmetickém složení snižuje dráždivý účinek čisticí kosmetiky;
  • ROKAmina K30B MB se doporučuje zejména pro kosmetické přípravky pro citlivou pokožku se sklonem k podráždění, má vynikající pěnivé a zahušťovací vlastnosti v širokém rozsahu pH a tvrdosti vody;
  • v přítomnosti elektrolytů má lepší zahušťovací vlastnosti ve srovnání s Cocamidopropylbetainem - ROKAmina K30 a dokonce i ve srovnání s ROKAmina K40HC s vyšší koncentrací účinné látky;
  • má antistatický účinek;
  • 100% ekologický produkt, což potvrzuje prestižní značka kvality ECOCERT udělená v roce 2015.

Aplikace:

  • kosmetika;
  • šampony, zejména velmi jemné šampony pro děti a barvicí šampony;
  • vlasové kondicionéry;
  • pěna na holení;
  • koupelové vody;
  • Mýdla a sprchové gely;
  • přípravky na čištění obličeje;
  • výrobky pro ústní hygienu.

Alternativní názvy
Betainy, kokos alkyldimethyl, Coco Betaine Betaine, kokosalkyldimethylbetainę, amfoterní povrchově aktivní látka ze skupiny betainů

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky

Stránka byla strojově přeložena. Otevřít původní stránku