PCC
зареєструватисяСторінка входу

Алкоксильовані жирні кислоти

Alkoxylated fatty acids are non-ionic surfactants with various industrial applications.

Filtry
функція
Композиція
Відрізок
Виробник
з 3
ЕКСВЕЛІЯ CO35 EXVELIA CO35 – це етоксильована касторова олія. Продукт відповідає чинній монографії Європейської фармакопеї для макроголу гліцерину рицинолеату, яка відповідає...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-12-6
ЕКСВЕЛІЯ CO35
Maxsperse® CO-30 Maxsperse® CO-30 був розроблений як пігментний диспергатор загального використання для багатьох застосувань, що потребують рідкої добавки.
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-12-6
Maxsperse® CO-30
Maxsperse® E-400MO Maxsperse® E-400MO був розроблений як пігментний диспергатор загального використання для багатьох застосувань, що потребують рідкої добавки.
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
9004-96-0
Maxsperse® E-400MO
ROKAcet HR40 (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil) ROKAcet HR40 – це неіоногенна поверхнево-активна речовина, назва INCI: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil. Цей продукт містить відновлювану рослинну сировину. Вміст...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61788-85-0
ROKAcet HR40 (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil)
ROKAcet HR40PF (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil) ROKAcet HR40PF, отриманий під час етоксилювання Hydrogenated Castor Oil. Товарна форма цих засобів містить 99% діючої речовини у вигляді прозорої, жовтої в’язкої...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61788-85-0
ROKAcet HR40PF (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil)
ROKAcet HR40W (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil) ROKAcet HR40W – це неіоногенна поверхнево-активна речовина під назвою INCI: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil . Цей продукт містить відновлювану рослинну сировину....
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61788-85-0
ROKAcet HR40W (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil)
ROKAcet K7 (PEG-7 Cocoate) ROKAcet K7 — це неіонна поверхнево-активна речовина, що належить до групи поліоксиетиленових ефірів жирних кислот (назва INCI: PEG-7 cocoate) . Ця поверхнево-активна...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-29-5
ROKAcet K7 (PEG-7 Cocoate)
ROKAcet KO300G (PEG-7 Glyceryl Cocoate) ROKAcet KO300G — це неіонна поверхнево-активна речовина (назва INCI: PEG-7 Glyceryl Cocoate), яка використовується в основному в косметиці. Продукт є похідним на...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти, Гліцериди
Номер CAS
68201-46-7
ROKAcet KO300G (PEG-7 Glyceryl Cocoate)
ROKAcet KO300GK (PEG-7 Glyceryl Cocoate) ROKAcet KO300GK є неіонною поверхнево-активною речовиною (назва INCI: PEG-7 Glyceryl Cocoate), яка використовується в основному в косметиці. ROKAcet KO300GK є дещо...
Композиція
Гліцериди, Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
68201-46-7
ROKAcet KO300GK (PEG-7 Glyceryl Cocoate)
ROKAcet O7 (PEG-7 Oleate) ROKAcet O7 — це неіонна поверхнево-активна речовина, що належить до групи поліоксиетиленових ефірів жирних кислот (назва INCI: PEG-7 Oleate). Ця поверхнево-активна...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
9004-96-0
ROKAcet O7 (PEG-7 Oleate)
ROKAcet R250 Неіоногенна поверхнево-активна речовина, яка використовується як напівфабрикат отримання текстильної підготовки. Він належить до групи етоксилатів касторової олії,...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-12-6
ROKAcet R250
ROKAcet R40W (PEG-40 Касторова олія) ROKAcet R40W — неіонна поверхнево-активна речовина, що належить до групи поліоксиетиленових ефірів жирних кислот касторової олії (назва INCI: PEG-40 Castor oil)....
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-12-6
ROKAcet R40W (PEG-40 Касторова олія)
ROKAcet R70 (PEG-70 Касторова олія) ROKAcet R70 — це неіонна поверхнево-активна речовина, що належить до групи поліоксиетиленових ефірів жирних кислот касторової олії під назвою INCI: PEG-70 Castor...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-12-6
ROKAcet R70 (PEG-70 Касторова олія)
ROKAcet RZ17 ROKAcet RZ17 — це неіонна поверхнево-активна речовина, що належить до групи поліоксиетиленових часткових гліцеридів жирних кислот ріпакової олії (назва INCI: PEG-17...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти, Гліцериди
Номер CAS
70914-02-2
ROKAcet RZ17
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate) ROKAcet S24 є неіонною поверхнево-активною речовиною (назва INCI: PEG-24 Stearate). Відноситься до серії ПАР ROKAcet S. Продукт є похідним на основі суміші жирних...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
9004-99-3
ROKAcet S24 (PEG-24 Stearate)
ROKAcet S7 (PEG-7 Stearate) ROKAcet S7 є неіонною поверхнево-активною речовиною (назва INCI: PEG-7 Stearate). Належить до серії ROKAcet S. Продукт є похідним на основі суміші жирних кислот,...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
9004-99-3
ROKAcet S7 (PEG-7 Stearate)
ROKAcet CC6 (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди) ROKAcet CC6 — це неіонна поверхнево-активна речовина з назвою INCI : PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides . Це гліцерид суміші каприлової та капринової кислот, етоксильований...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти, Гліцериди
Номер CAS
308067-11-0
ROKAcet CC6 (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди) ROKAcet CC6 – це неіоногенна поверхнево-активна речовина з назвою INCI : PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides . Це гліцерид суміші каприлової та капринової кислот, етоксильований...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти, Гліцериди
Номер CAS
308067-11-0
ROKAcet CC6 MB (PEG-6 каприлові/капринові гліцериди)
ROKAcet HR40WPF (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil) ROKAcet HR40WPF – це етоксильована касторова олія , що належить до групи неіоногенних поверхнево-активних речовин, а її назва за INCI – PEG-40 Hydrogenated Castor...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61788-85-0
ROKAcet HR40WPF (PEG-40 Hydrogenated Castor Oil)
ROKAcet К10 ROKAcet K10 – це неіоногенна поверхнево-активна речовина з групи поліоксиалкіленових естерів жирних кислот. Ця поверхнево-активна речовина має вигляд прозорої або...
Композиція
Алкоксильовані жирні кислоти
Номер CAS
61791-29-5
ROKAcet К10
21 - 40 з 47 продуктів
Елементи на сторінці: 20

Alkoxylated fatty acids are non-ionic surfactants with various industrial applications. Their versatility comes from a wide spectrum of properties modified depending on the number of alkoxy groups in the molecule or the length of the fatty acid chain.

Common compounds are: ethoxylates of stearic acid, lauric acid or coconut acid. These products are used in the textile industry, e.g. in the production of spin finishes.