PCC
зареєструватисяСторінка входу

ROKAcet RZ17

ROKAcet RZ17
Зразки доступні
Надіслати запит
КошернийКошерний Кошерне ПаревеКошерне Пареве Не тестовано на тваринахНе тестовано на тваринах Не класифікується відповідно до Регламенту CLP/GHSНе класифікується відповідно до Регламенту CLP/GHS Біорозкладаний продуктБіорозкладаний продукт
ROKAcet RZ17
ROKAcet RZ17
ROKAcet RZ17
PCC Group
ROKAcet RZ17
ROKAcet RZ17

ROKAcet RZ17 — це неіонна поверхнево-активна речовина, що належить до групи поліоксиетиленових часткових гліцеридів жирних кислот ріпакової олії (назва INCI: PEG-17 Rape Oil). Ця поверхнево-активна речовина доступна в рідкій формі від жовтого до світло-коричневого кольору з точкою затвердіння приблизно 0°C.

Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • продукт відповідає критеріям біорозкладності згідно з методологією ОЕСР,
  • продукт не класифікований відповідно до Регламенту CLP/GHS,
  • добре розчинний у воді,
  • розчинний у більшості органічних розчинників.

Застосування:

  • компонент лікарської форми для вивільнення,
  • компонент рецептури для охолоджувальних рідин, що використовуються в процесах обробки,
  • компонент агрохімічних препаратів.
Альтернативні назви
Індивідуальні запити

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

Certyfikaty producenta
ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Гарантії енергетики ВДЕГарантії енергетики ВДЕ
PCC Group

Нещодавно переглянуті товари