ROKAcet RZ17

Próbki dostępne
Próbki dostępne Zapytaj o produkt
Producent
PCC Exol SA
Nazwa chemiczna
Glicerydy, C14-18 i C16-18-nienas. mono- i di-, etoksylowane
Numer CAS
Kosher Kosher Kosher Pareve Kosher Pareve Nie zawiera alergenów Nie zawiera alergenów Nie zawiera nanomateriałów Nie zawiera nanomateriałów Produkt bezpieczny Produkt bezpieczny TSE/BSE free TSE/BSE free Vegan Vegan Produkty PCC Greenline<sup>®</sup> Produkty PCC Greenline® Nietestowany na zwierzętach Nietestowany na zwierzętach Niesklasyfikowany według Rozporządzenia CLP/GHS Niesklasyfikowany według Rozporządzenia CLP/GHS Produkt biodegradowalny Produkt biodegradowalny Bardzo wysoka skuteczność działania Bardzo wysoka skuteczność działania High pure High pure Produkt uniwersalny Produkt uniwersalny
                                
Zapytaj o ofertę dla Ciebie
Pliki do pobrania
Inventory status Ogólne warunki sprzedaży
Zakupy detaliczne
Certyfikaty
ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001

ROKAcet RZ17 to niejonowy środek powierzchniowo czynny należący do grupy polioksyetylenowych parcjalnych glicerydów kwasów tłuszczowych oleju rzepakowego o nazwie INCI: PEG-17 Rape Oil. Surfaktant ten występuje w formie cieczy o barwie od żółtej do jasnobrązowej i temperaturze krzepnięcia około 0°C.

Czytaj więcej
Właściwości i zastosowanie

Zalety produktu:

  • produkt biodegradowalny, zgodny z kryteriami o rozkładzie biologicznym ustanowionymi w Rozporządzeniu (WE) Nr 648/2004 o detergentach,
  • produkt nieklasyfikowany zgodnie z Rozporządzeniem CLP/GHS,
  • dobrze rozpuszcza się w wodzie,
  • produkt rozpuszczalny w większości rozpuszczalników organicznych.

Zastosowanie:

  • składnik formulacji antyadhezyjnych,
  • komponent formulacji chłodziw obróbczych stosowanych w procesach obróbki skrawaniem,
  • składnik formulacji agrochemicznych.
Kategorie

Branże i aplikacje
Agrochemikalia / Środki ochrony roślin i nawozy
Czyszczenie i mycie przemysłowe
Przemysł budowlany / Dodatki do betonu i zapraw
Przemysł metalurgiczny / Obróbka

Funkcja
Emulgatory
Obróbka metali
Środki antyadhezyjne

Budowa
Alkoksylowane kwasy tłuszczowe
Glicerydy

Segment
Produkty specjalistyczne / Dodatki specjalistyczne
Surfaktanty / Niejonowe

Nazwy alternatywne
Glicerydy, C14-18 i C16-18-nienas. mono- i di-, etoksylowane, Etoksylowany olej rzepakowy, glicerydy kwasów tłuszczowych C14-18 (parzyste), etoksylowane, Diglycerides/monoglycerides, unsaturated, ethoxylated (C14-18 andC16-18), CAS 70914-02-2.

Producent: PCC Exol SA

PCC EXOL SA należy do grupy najważniejszych producentów surfaktantów i formulacji chemicznych w Europie Środkowo-Wschodniej. Firma oferuje związki powierzchniowo czynne (surfaktanty), dodatki specjalistyczne oraz formulacje chemiczne dla wielu branż.

Grupa PCC

Ostatnio oglądane produkty