PCC
зареєструватисяСторінка входу

ROKAmid KAD (Cocamide DEA)

ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
Зразки доступні
Надіслати запит
Низький рівень викидів летючих органічних сполукНизький рівень викидів летючих органічних сполук Не тестовано на тваринахНе тестовано на тваринах Біорозкладаний продуктБіорозкладаний продукт
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
PCC Group
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)
ROKAmid KAD (Cocamide DEA)

ROKAmid KAD – це неіоногенна поверхнево-активна речовина під назвою INCI: Cocamide DEA . Продукт містить натуральні рослинні олії. Він має вигляд прозорої або злегка каламутної рідини від світло-жовтого до жовтого кольору. ROKAmid KAD належить до найпоширеніших ко-поверхнево-активних речовин і має низку дуже цікавих властивостей застосування.

ROKAmid KAD широко використовується у виробництві косметики , де він переважно діє як модифікатор реології – загусник, що покращує консистенцію завдяки створенню так званих змішаних міцел. У поєднанні з аніонними поверхнево-активними речовинами він покращує та стабілізує якість піни.

ROKAmid KAD дуже ефективний у низькій концентрації. Він має очищувальні властивості – видаляє забруднення зі шкіри та волосся, а також має змащувальний ефект . Процес миття позбавляє шкіру, серед іншого, жирних речовин, тому необхідні речовини, що відновлюють змащування, наприклад, ROKAmid KAD, які відновлюють ліпідний бар'єр, захищаючи шкіру від зовнішніх факторів та пошкоджень. Як загусник, він також чудово підходить для використання в мийній промисловості, як для домашнього, так і для професійного використання, а також в автомобільній хімії.

Властивості та застосування

Переваги продукту:

  • ідеальний загусник,
  • стабілізатор піни,
  • діє як коемульгатор,
  • ефективний у низьких концентраціях,
  • має очищувальні та зволожувальні властивості,
  • має антистатичні властивості,
  • легкість у використанні в технологічних процесах,
  • відповідає критеріям біорозкладності згідно з методологією ОЕСР.

Застосування продукту:

  • косметичні та миючі засоби,
  • шампуні,
  • засоби для фарбування волосся,
  • рідке мило,
  • рідини для миття,
  • лосьйони для ванн,
  • гелі для душу,
  • бальзами,
  • засоби догляду за волоссям,
  • засоби для догляду за бородою,
  • автомобільна хімія,
  • добавки для бетону,
  • виробництво пластмас,
  • металообробка
  • бітумні емульсії з синтетичним наповнювачем (коемульгатор)
  • бітумні емульсії з мінеральним наповнювачем (коемульгатор)
  • гідроізоляція
  • добавки до асфальту

Альтернативні назви
Індивідуальні запити

Виробник: PCC Exol SA

PCC EXOL SA є одним із найважливіших виробників поверхнево-активних речовин і хімічних складів у Центральній та Східній Європі. Компанія пропонує поверхнево-активні речовини, спеціальні добавки та хімічні склади для багатьох галузей промисловості.

Certyfikaty producenta
Належна виробнича практика EFfCIНалежна виробнича практика EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Гарантії енергетики ВДЕГарантії енергетики ВДЕ RSPORSPO
PCC Group

Нещодавно переглянуті товари