BioROKAMINA K30B (Coco-betain)

Prover tillgängliga
Prover tillgängliga Skicka förfrågan
                                
Individuella förfrågningar
Ladda ner
Katalog Allmänna försäljningsvillkor
Certifikat
God tillverkningspraxis EFfCI God tillverkningspraxis EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001
På begäran

BIO ROKamina K30B är ett färglöst amfotert ytaktivt ämne med mycket hög renhet, med en halt på cirka 30 % av den aktiva substansen, tillhörande betaingruppen. Denna specifika produkt är framställd med ett unikt råmaterial av naturligt ursprung , som är en monoklorättiksyra som kallas Greenline MCAA 80% UP Solution med högsta tillgängliga renhet . Råvaran är baserad på naturlig ättiksyra som erhålls i jäsningsprocessen av växter.

Tack vare produktionen med Greenline MCAA ökas indexet av naturligt ursprung ( i enlighet med ISO 16128 ) för BIO ROKamina K30B ( tillverkarens deklaration tillgänglig på kundens begäran ). Därför är BIO ROKamina K30B en ekologisk råvara, är mer miljövänlig och kan användas som en ingrediens i naturliga kosmetiska produkter med det högsta indexet av naturligt ursprung.

En annan ingrediens som ingår i sammansättningen av BIO ROKamina K30B är ett derivat av palmolja erhållen från oljepalmkärnor, annars känd som afrikansk oljepalm ( Elaeis guineensis Jacq.).

Det höga indexet av naturligt ursprung för denna produkt, bestämt av dess unika sammansättning, gör att den mycket ofta används som en komponent i naturliga, ekologiska och veganska kosmetiska formuleringar, som till exempel mycket milda tvättpreparat för att avlägsna föroreningar från ytan på huden och håret på spädbarn, barn och vuxna.

Läs mer
Egenskaper och applikationer

Fördelar med produkten:

  • 100% ekologisk produkt,
  • produkt gjord av naturliga råvaror (derivat av palmkärnolja och den unika Greenline MCAA 80% ),
  • utmärkta skumningsegenskaper,
  • producerar tätt och stabilt skum i rengörande kosmetika,
  • minskar den irriterande effekten av andra ingredienser som ingår i kosmetiska formuleringar,
  • har en mycket mild effekt på huden,
  • rekommenderas särskilt som ingrediens i kosmetika för känslig hud som är utsatt för allergier och irritationer,
  • rekommenderas för tillverkning av vårdkosmetika för barn,
  • mycket goda förtjockningsegenskaper i ett brett spektrum av pH- och vattenhårdhetsnivåer,
  • utmärkta förtjockningsegenskaper i närvaro av elektrolyter (till och med bättre än till exempel kokamidopropylbetain som innehåller en högre koncentration av den aktiva substansen),
  • har en antistatisk effekt,
  • tillverkas på installationer certifierade med det federala GMP EFfCI-certifikatet (Good Manufacturing Practices implementerad i enlighet med European Federation for Cosmetic Ingredients standard).

Applikationer:

  • kosmetika för vuxna och barn,
  • schampon (särskilt mycket milda schampon för barn och färgschampon),
  • skonsam vård kosmetika för barn,
  • kosmetika för känslig hud som är utsatt för irritation,
  • hårbalsam,
  • rakskum,
  • bubbelbad,
  • handtvål och duschgel,
  • ansiktsrengöringsprodukter,
  • munhygienprodukter.
Kategorier

Marknader och applikationer
Personlig vård

Fungera
Antistatiska medel
Förtjockningsmedel
Hydrotroper
Högskummande medel
Rengöringsmedel
Rengöringsmedel
Reologimodifierare
Skummedel

Sammansättning
Betainer

Segmentet
Ytaktiva ämnen / Amfotära ytaktiva ämnen

Alternativa namn
Alkyldimetylbetain, Kokosbetain, kokamidopropylbetain, betain, biobetain, alkyldimetylbetain, CAS 66455-29-6, naturligt baserat betain, naturligt betain.
PCC-gruppen

Nyligen visade produkter

Sidan har maskinöversatts. Öppna originalsidan