ROKAmina®K30B (Coco-betain)

Mevcut örnekleri
Mevcut örnekleri Talep Gönder
Bireysel sorular
İndir
Inventory status Genel satış şartları

ROKAmina K30B, amfoterik yüzey aktif maddeler olarak sınıflandırılan betain grubundan çok yüksek saflıkta bir üründür. Ticari ürün, aktif madde içeriği yaklaşık %30 olan pratik olarak renksiz sulu bir çözeltidir. ROKAmina K30B, cilt ve saç yüzeyindeki safsızlıkları gidermek için kullanılan, özellikle hassas olanlar olmak üzere temizleme preparatlarının bir bileşenidir.

Daha fazla oku
Özellikleri ve uygulamaları

Ürün avantajları:

  • cilt üzerinde çok hafif bir etkiye sahiptir;
  • ROKAmina K30B'nin kozmetik bir formülasyonda uygulanması, temizleyici bir kozmetik ürünün tahriş edici etkisini azaltır;
  • ROKAmina K30B, özellikle tahrişe meyilli hassas ciltler için kozmetik müstahzarlar ve ayrıca çocuklar için cilt bakım kozmetikleri için tavsiye edilir;
  • geniş bir pH ve su sertliği aralığında mükemmel köpürme ve kalınlaşma özelliklerine sahiptir;
  • elektrolitlerin varlığında Cocamidopropyl betain – ROKAmina K30 ile karşılaştırıldığında ve hatta daha yüksek aktif madde konsantrasyonuna sahip ROKAmina K40HC ile karşılaştırıldığında daha iyi koyulaştırma özelliklerine sahiptir;
  • antistatik bir etkiye sahiptir;
  • 2015 yılında verilen prestijli ECOCERT kalite işareti ile onaylandığı üzere %100 çevre dostu ürün.

Uygulamalar:

  • makyaj malzemeleri;
  • şampuanlar, özellikle çocuklar için çok hafif şampuanlar ve renklendirici şampuanlar;
  • saç kremi;
  • tıraş köpüğü;
  • banyo losyonları;
  • sabunlar ve duş jelleri;
  • yüz temizleyiciler;
  • ağız hijyeni ürünleri.
Kategoriler

Pazarlar ve uygulamalar
Kişisel Bakım

fonksiyon
Antistatik ajanlar
Duş jeli
Hammaddeler ve ara ürünler
Hidrotroplar
Köpük dengeleyici
Köpürtücü ajanlar
Reoloji değiştiricileri
Saç şampuanları
Sıvı sabunlar
Temizleme maddeleri
Yumuşatıcılar
Yüksek köpüren ajanlar

Kompozisyon
betainler

bölüm
Tüketici ürünleri ve paketleme / Sıvı sabunlar
Yüzey aktif / Amfoterik yüzey aktif cisimleri

Alternatif isimler
Betaines, koko alkildimetil, Coco betain, betainler, koko alkildimetil, hafif amfoterik yüzey aktif madde, betain amfoterik yüzey aktif madde.

Üretici firma: PCC Exol SA

PCC EXOL SA, Orta ve Doğu Avrupa'daki en önemli yüzey aktif madde ve kimyasal formülasyon üreticilerinden biridir. Şirket, birçok endüstri dalı için yüzey aktif maddeler, özel katkı maddeleri ve kimyasal formülasyonlar sunmaktadır.

PCC Grubu

Son görüntülenen ürünler

Sayfa çevrildi. Orijinal sayfayı aç