BioROKAMINA K30B MB (Coco-betain)

Prover tillgängliga
Prover tillgängliga Skicka förfrågan
                                
Individuella förfrågningar
Ladda ner
Katalog Allmänna försäljningsvillkor
Certifikat
God tillverkningspraxis EFfCI God tillverkningspraxis EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001 RSPO RSPO
Snart tillgänglig

BioROKAMINA K30B MB är ett färglöst amfotärt ytaktivt ämne av högsta kvalitet med ca. 30 % innehåll av aktiv substans, klassificerad bland betainer.

Denna specifika produkt är tillverkad med användning av ett unikt råmaterial av naturligt ursprung som är monoklorättiksyra som heter Greenline MCAA 80% Solution UP med högsta tillgängliga renhet . Denna råvara är framställd baserad på naturlig ättiksyra som erhålls genom växtjäsning. Tack vare produktion med bidrag från Greenline MCAA , det naturliga ursprungsindexet (enligt ISO 16128) av BioROKAMINA K30B MB ökas (tillverkarens deklaration tillgänglig på kundförfrågan) .

Därför är BioROKAMINA K30B MB ett mer miljövänligt råmaterial och det kan användas som en komponent i naturliga kosmetiska produkter med det högsta naturliga ursprungsindexet. En annan ingrediens som ingår i BioROKAMINA K30B MB är ett oljepalmderivat som erhållits från certifierade odlingar av oljepalm, även känt som arafett ( Elaeis guineensis Jacq.).

BioROKAMINA K30B MB amfotert ytaktivt ämne tillhör därför den produktgrupp som omfattas av MB-varianten av RSPO-certifikatet (Mass Balance – www.rspo.org). Produktens höga index för naturligt ursprung bestäms av dess unika sammansättning, vilket innebär att den mycket ofta används som en ingrediens i naturliga, ekologiska och veganska kosmetiska formuleringar, såsom mycket milda rengöringsmedel för att rengöra hud och hår för spädbarn, spädbarn och vuxna.

Läs mer
Egenskaper och applikationer

Produktfördelar:

  • 100% ekologisk produkt,
  • Produkt gjord med naturliga råvaror (palmaljederivat från certifierade källor och Greenline MCAA 80% UP mångsidigt råmaterial,
  • utmärkta skumningsegenskaper,
  • producerar tjockt och stabilt skum för rengöring av kosmetika,
  • minskar irriterande effekt av andra komponenter i kosmetiska formuleringar,
  • uppvisar en mycket mild effekt på huden,
  • rekommenderas särskilt som en ingrediens i kosmetika för känslig hud som är utsatt för allergier och irritationer,
  • rekommenderas för tillverkning av babyvårdskosmetika,
  • mycket goda förtjockningsegenskaper med ett brett spektrum av pH och vattenhårdhet,
  • utmärkta förtjockningsegenskaper i närvaro av elektrolyter (till och med bättre än t.ex. kokamidopropylobetainer som innehåller högre halt av aktiv substans),
  • uppvisar en antistatisk effekt,
  • produceras på system som omfattas av EFfCI:s GMP-certifikat (Good Manufacturing Practices implementerad i enlighet med European Federation for Cosmetic Ingredients standard).

Applikationer:

  • kosmetika för vuxna och barn,
  • schampon (särskilt mycket milda schampon för barn och färgschampon),
  • mild babyvårdskosmetik,
  • kosmetika för känslig hud utsatt för irritation,
  • hårbalsam,
  • rakskum,
  • badskum,
  • handtvål och duschgel,
  • ansiktsrengöringsprodukter,
  • medel för munhygien.
Kategorier

Marknader och applikationer
Personlig vård

Fungera
Antistatiska medel
Förtjockningsmedel
Hydrotroper
Högskummande medel
Rengöringsmedel
Rengöringsmedel
Reologimodifierare
Skummedel
Skumstabilisator

Sammansättning
Betainer

Segmentet
Ytaktiva ämnen / Amfotära ytaktiva ämnen

Alternativa namn
Alkyldimetylbetain, Kokosbetain, kokamidopropylbetain, betain, biobetain, alkyldimetylbetain, CAS 66455-29-6, naturligt baserat betain, naturligt betain, RSPO Mass Balance Betain.
PCC-gruppen

Nyligen visade produkter

Sidan har maskinöversatts. Öppna originalsidan