BioROKAMINA K40HC MB (Cocamidopropyl Betaine)

Prover tillgängliga
Prover tillgängliga Skicka förfrågan
BioROKAMINA K40HC MB (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC MB (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC MB (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC MB (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC MB (Cocamidopropyl Betaine)
Individuella förfrågningar
Ladda ner
Katalog Allmänna försäljningsvillkor
Certifikat
Tillfälligt inte tillgänglig

BioROKAMINA K40HC MB är ett ekologiskt amfotert ytaktivt ämne av mycket hög renhet, från betaingruppen. Den finns tillgänglig som en ljusgul vattenlösning, i vilken koncentrationen av den aktiva substansen är cirka 40 % (en högre koncentration jämfört med ROKAminas i K30-serien).

BioROKAMINA K40HC MB produceras med hjälp av ett råmaterial som kallas Greenline MCAA 80% UP Solution, som är en mycket ren, 80% monoklorättiksyra som produceras på basen av den naturliga ättiksyran som erhålls i den naturliga fermenteringsprocessen.

Användningen av Greenline MCAA 80 % som råvara i produktionen av BioROKAMINA K40HC MB ökar värdet på dess naturliga ursprungsindex ( i enlighet med ISO 16128, tillverkarens deklaration tillgänglig på kundförfrågan).

BioROKAMINA K40HC MB tillhör den grupp av produkter som omfattas av RSPO-certifikatet i Mass Balance-modellen ( www.rspo.org) . Det betyder att palmoljan som används för att producera den basråvara som ingår i produkten BioROKAMINA K40HC MB kommer från grödor som inte bidrar till utarmningen av naturvärden. Samtidigt respekterar dess produktion rättigheterna för människor som bor i områden där oljepalmer odlas.

Läs mer
Egenskaper och applikationer

Fördelar med produkten:

  • produkt tillverkad av naturliga råvaror (derivat av palmkärnolja från certifierade källor och den unika Greenline MCAA 80% ) ,
  • mycket skonsam verkan på huden,
  • minskar den irriterande effekten av anjoniska ytaktiva ämnen i tvättkosmetika,
  • användning i kosmetiska preparat för känslig hud som är utsatt för irritation,
  • användning i vårdkosmetika för barn,
  • mycket goda skumnings- och förtjockningsegenskaper i ett brett spektrum av pH- och vattenhårdhetsnivåer,
  • har en antistatisk effekt,
  • biologiskt nedbrytbar produkt,
  • produkt tillverkad på installationer certifierade med det federala GMP EFfCI-certifikatet (Good Manufacturing Practices implementerad i enlighet med European Federation for Cosmetic Ingredients standard).

Applikationer:

  • kosmetika och rengöringsmedel,
  • schampon och färgschampon,
  • hårbalsam,
  • rakskum,
  • bubbelbad,
  • flytande tvål,
  • duschgeléer,
  • ansiktsrengöringsmedel,
  • munhygienprodukter,
  • intimhygienprodukter.
Kategorier

Marknader och applikationer
Personlig vård
Rengöringsmedel

Fungera
Antistatiska medel
Förtjockningsmedel
Högskummande medel
Rengöringsmedel
Rengöringsmedel
Reologimodifierare
Skummedel
Skumstabilisator

Sammansättning
Betainer

Segmentet
Ytaktiva ämnen / Amfotära ytaktiva ämnen

Alternativa namn
Cocamidopropylbetain, Kokosbetain, kokamidopropylbetain, kokamidopropylbetainbetain, biobetain, alkyldimetylbetain, CAS 97862-59-4, naturligt baserat betain, naturligt betain, RSPO Mass Balance betain, betain 40% lösning.

Tillverkare: PCC Exol SA

PCC EXOL SA är en av de viktigaste tillverkarna av ytaktiva ämnen och kemiska formuleringar i Central- och Östeuropa. Företaget erbjuder ytaktiva ämnen, specialiserade tillsatser och kemiska formuleringar för många industrigrenar.

PCC-gruppen

Nyligen visade produkter

Sidan har maskinöversatts. Öppna originalsidan