BioROKAMINA Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)

Dostupné vzorky
Dostupné vzorky Odeslat dotaz
BioROKAMINA Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
BioROKAMINA Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
BioROKAMINA Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
BioROKAMINA Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
BioROKAMINA Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Individuální dotazy
Stažení
Katalog Všeobecné podmínky prodeje
Certifikáty
Dočasně nedostupné

BioROKAMINA K40HC MB je ekologický amfoterní surfaktant velmi vysoké čistoty ze skupiny betainů. Je dostupný jako světle žlutý vodní roztok, ve kterém je koncentrace účinné látky cca 40 % (vyšší koncentrace oproti ROKAminas řady K30).

BioROKAMINA K40HC MB se vyrábí za použití suroviny zvané Greenline MCAA 80% UP Solution , což je velmi čistá, 80% kyselina monochloroctová vyráběná na bázi přírodní kyseliny octové získávané přirozeným fermentačním procesem.

Použití Greenline MCAA 80% jako suroviny při výrobě BioROKAMINA K40HC MB zvyšuje hodnotu indexu jeho přírodního původu ( v souladu s ISO 16128, prohlášení výrobce k dispozici na vyžádání zákazníka ).

BioROKAMINA K40HC MB patří do skupiny produktů, na které se vztahuje certifikát RSPO v modelu Mass Balance (www.rspo.org) . To znamená, že palmový olej používaný k výrobě základní suroviny obsažené v produktu BioROKAMINA K40HC MB pochází z plodin, které nepřispívají k vyčerpání přírodních hodnot. Jeho výroba přitom respektuje práva lidí žijících v oblastech, kde se palmy olejné pěstují.

Přečtěte si více
Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • produkt vyrobený z přírodních surovin (deriváty palmojádrového oleje z certifikovaných zdrojů a unikátní Greenline MCAA 80% ),
  • velmi jemné působení na pokožku,
  • snižuje dráždivý účinek aniontových povrchově aktivních látek obsažených v mycí kosmetice,
  • použití v kosmetických přípravcích pro citlivou pokožku se sklonem k podráždění,
  • použití v pečující kosmetice pro děti,
  • velmi dobré pěnící a zahušťovací vlastnosti v širokém rozsahu hodnot pH a tvrdosti vody,
  • má antistatický účinek,
  • biologicky odbouratelný produkt,
  • výrobek vyrobený na zařízeních certifikovaných federálním certifikátem GMP EFfCI (Good Manufacturing Practices implementovaný v souladu se standardem European Federation for Cosmetic Ingredients).

Aplikace:

  • kosmetika a prací prostředky,
  • šampony a barvicí šampony,
  • vlasové kondicionéry,
  • pěny na holení,
  • bublinková koupel,
  • tekutá mýdla,
  • sprchové gely,
  • přípravky na čištění obličeje,
  • výrobky pro ústní hygienu,
  • výrobky pro intimní hygienu.
Kategorie

Trhy a aplikace
Čistící prostředky
Osobní péče

Funkce
Antistatické prostředky
Čisticí prostředky
Čisticí prostředky
Modifikátory reologie
Pěnidla
Stabilizátor pěny
Vysoce pěnicí prostředky
Zahušťovací prostředky

Složení
betainy

Segment
Povrchově aktivní látky / Amfoterní povrchově aktivní látky

Alternativní názvy
Kokamidopropylbetain, Coco-betain, cokamidopropylbetain, cokamidopropylbetainbetain, biobetain, alkyldimethylbetain, CAS 97862-59-4, přírodní betain, přírodní betain, RSPO Mass Balance betain, betain 40% roztok.

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky

Stránka byla strojově přeložena. Otevřít původní stránku