BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)

Prover tillgängliga
Prover tillgängliga Skicka förfrågan
                                
Individuella förfrågningar
Ladda ner
Katalog Allmänna försäljningsvillkor
Certifikat
God tillverkningspraxis EFfCI God tillverkningspraxis EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001
Snart tillgänglig

BioROKAmina K40HC är ett ekologiskt amfotärt ytaktivt ämne av mycket hög renhet, från betaingruppen. Den finns tillgänglig som en ljusgul vattenlösning, i vilken koncentrationen av den aktiva substansen är cirka 40 % (en högre koncentration jämfört med ROKAminas i K30-serien).

BioROKAmina K40HC är framställd med hjälp av en råvara som kallas Greenline MCAA 80% UP Solution , dvs mycket ren, 80% monoklorättiksyra framställd på basen av den naturliga ättiksyra som erhålls i den naturliga jäsningsprocessen. Användningen av Greenline MCAA 80 % i produktionen av BIO ROKamina K40HC ökar värdet på dess naturliga ursprungsindex ( i enlighet med ISO 16128, tillverkarens deklaration tillgänglig på kundens begäran ).

Dessutom är BioROKAmina K40HC gjord av en bas av palmkärnolja erhållen från frön från den afrikanska oljepalmen ( Elaeis guineensis Jacq.), även känd som palmolja.

Läs mer
Egenskaper och applikationer

Fördelar med produkten:

  • 100% ekologisk produkt,
  • produkt gjord av naturliga råvaror (derivat av palmkärnolja från certifierade källor och den unika Greenline MCAA 80% ),
  • mycket skonsam verkan på huden,
  • minskar den irriterande effekten av anjoniska ytaktiva ämnen som finns i tvättkosmetika,
  • användning i kosmetiska preparat för känslig hud som är benägen att irritera,
  • användning i vårdkosmetika för barn,
  • mycket goda skumnings- och förtjockningsegenskaper i ett brett spektrum av pH- och vattenhårdhetsnivåer,
  • har en antistatisk effekt,
  • biologiskt nedbrytbar produkt,
  • produkt tillverkad på installationer certifierade med det federala GMP EFfCI-certifikatet (Good Manufacturing Practices implementerad i enlighet med European Federation for Cosmetic Ingredients standard).

Applikationer:

  • kosmetika och tvättmedel,
  • schampon och färgschampon,
  • hårbalsam,
  • rakskum,
  • bubbelbad,
  • flytande tvål,
  • duschgeléer,
  • ansiktsrengöringsmedel,
  • munhygienprodukter,
  • intimhygienprodukter.
Kategorier

Marknader och applikationer
Personlig vård
Rengöringsmedel

Fungera
Antistatiska medel
Förtjockningsmedel
Högskummande medel
Rengöringsmedel
Rengöringsmedel
Reologimodifierare
Skummedel
Skumstabilisator

Sammansättning
Betainer

Segmentet
Ytaktiva ämnen / Amfotära ytaktiva ämnen

Alternativa namn
Cocamidopropylbetain, Kokosbetain, kokamidopropylbetain, kokamidopropylbetainbetain, biobetain, alkyldimetylbetain, CAS 97862-59-4, naturligt baserat betain, naturligt betain, betain 40% lösning.
PCC-gruppen

Nyligen visade produkter

Sidan har maskinöversatts. Öppna originalsidan