ROKAfenol N8 (Nonylphenol etoxylerad)

Prover tillgängliga
Prover tillgängliga Skicka förfrågan
Tillverkare
PCC Exol SA
Kemiskt namn
Nonylphenol, etoxylerad
ADR ADR Hög effektivitet Hög effektivitet Universell produkt Universell produkt
                                
Individuella förfrågningar
Ladda ner
Inventory status Allmänna försäljningsvillkor
Certifikat
ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001
Produkten är tillgänglig utanför EU

ROKAfenol N8 är ett nonjoniskt ytaktivt ämne från gruppen etoxylerade nonylfenoler (INCI-namn: Nonoxynol-8). Det är i form av en klar eller opaliserande oljig vätska på upp till 70 HU. Grumlingspunkten för den vattenhaltiga lösningen av denna produkt är i intervallet 48-56°C. Dess fryspunkt är cirka 0°C och innehållet av aktiv ingrediens är cirka 100 %. Det är väl lösligt i vatten (passerar genom gelningsfasen) och blir grumligt när det värms upp.

Läs mer
Egenskaper och applikationer

Produktfördelar:

  • utmärkt rengöringsmedel, vätmedel, emulgeringsmedel och avfettningsmedel,
  • många applikationer inom textilindustrin,
  • motståndskraft mot skadliga kemiska och fysikaliska faktorer.

Applikationer:

  • textilier,
  • garvning,
  • pappersindustrin,
  • metallbearbetning,
  • industriell rengöring,
  • sluten krets industriell rengöring.
Kategorier

Marknader och applikationer
I&I Städning
Massa & papper
Metallurgisk industri / Metallbearbetning
Rengöringsmedel
Solariebranschen
Textilindustrin

Fungera
Avfettningsmedel
Dispergeringsmedel
Emulgeringsmedel
Garvningsmedel
Metallbearbetningsvätskor
Mjukgörande medel
Rengöringsmedel
Rengöringsmedel
Skummedel
Tvättmedel
Vätmedel

Sammansättning
Alkoxylerade nonylfenoler

Segmentet
Specialprodukter / Specialtillsatser
Ytaktiva ämnen / Nonjoniska ytaktiva ämnen

Alternativa namn
Nonylphenol, etoxylerad, Nonylphenol, NPE, polyetylenglykol.
PCC-gruppen

Nyligen visade produkter

Sidan har maskinöversatts. Öppna originalsidan