BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)

Sampel tersedia
Sampel tersedia Hantar pertanyaan
BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)
BioROKAMINA K40HC (Cocamidopropyl Betaine)
Pertanyaan individu
Muat turun
Katalog Syarat am jualan
Sijil
Amalan pengilangan yang baik EFfCI Amalan pengilangan yang baik EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001 Jaminan tenaga RES Jaminan tenaga RES
Tidak tersedia buat sementara waktu

BioROKAmina K40HC ialah surfaktan amfoterik ekologi dengan ketulenan yang sangat tinggi, daripada kumpulan betaine. Ia boleh didapati sebagai larutan air kuning muda, di mana kepekatan bahan aktif adalah kira-kira 40% (kepekatan yang lebih tinggi berbanding dengan ROKAminas siri K30).

BioROKAmina K40HC dihasilkan menggunakan bahan mentah yang dipanggil Greenline MCAA 80% UP Solution , iaitu sangat tulen, 80% asid monokloroasettik yang dihasilkan di atas asas asid asetik semulajadi yang diperolehi dalam proses penapaian semula jadi. Penggunaan Greenline MCAA 80% dalam pengeluaran BIO ROKAmina K40HC meningkatkan nilai indeks asal semula jadinya ( mengikut ISO 16128, pengisytiharan pengilang tersedia atas permintaan pelanggan ).

Selain itu, BioROKAmina K40HC diperbuat daripada asas minyak isirong sawit yang diperoleh daripada benih kelapa sawit Afrika ( Elaeis guineensis Jacq.), juga dikenali sebagai minyak sawit.

Baca lagi
Sifat dan aplikasi

Kelebihan produk:

  • produk yang diperbuat daripada bahan mentah semula jadi (derivatif minyak isirong sawit daripada sumber yang diperakui dan Greenline MCAA 80% yang unik),
  • tindakan yang sangat lembut pada kulit,
  • mengurangkan kesan kerengsaan surfaktan anionik yang terkandung dalam kosmetik pencuci,
  • digunakan dalam persediaan kosmetik untuk kulit sensitif yang terdedah kepada kerengsaan,
  • digunakan dalam kosmetik penjagaan untuk kanak-kanak,
  • sifat berbuih dan penebalan yang sangat baik dalam pelbagai pH dan tahap kekerasan air,
  • mempunyai kesan antistatik,
  • produk biodegradasi,
  • produk yang dikeluarkan pada pemasangan yang diperakui dengan sijil GMP EFfCI persekutuan (Amalan Pengilangan Baik yang dilaksanakan mengikut piawaian Persekutuan Eropah untuk Bahan Kosmetik).

Aplikasi:

  • kosmetik dan detergen,
  • syampu dan syampu pewarna,
  • perapi rambut,
  • buih pencukur,
  • mandi buih,
  • sabun cair,
  • gel mandian,
  • pembersih muka,
  • produk kebersihan mulut,
  • produk kebersihan intim.
Kategori

Pasaran dan aplikasi
Bahan pencuci
Penjagaan diri

Fungsi
Agen pembersih
Agen penebalan
Ejen antistatik
Ejen berbuih
Ejen berbuih tinggi
Ejen pembersih
Pengubah suai reologi
Penstabil buih

Komposisi
Betaine

Segmen
Surfaktan / Surfaktan amfoterik

Nama alternatif
Cocamidopropyl betaine, Coco-betaine, cocamidopropyl betaine, cocamidopropyl betaine betaine, bio betaine, alkyldimethyl betaine, CAS 97862-59-4, betaine berasaskan semula jadi, betaine semulajadi, larutan betaine 40%.

Pengeluar: PCC Exol SA

PCC EXOL SA ialah salah satu pengeluar surfaktan dan formulasi kimia terpenting di Eropah Tengah dan Timur. Syarikat itu menawarkan surfaktan, bahan tambahan pakar dan formulasi kimia untuk banyak cabang industri.

Kumpulan PCC

Produk yang dilihat baru-baru ini

Halaman telah diterjemahkan mesin. Buka halaman asal