BioROKAMINA K30B (Coco-betain)

Vzorky k dispozícii
Vzorky k dispozícii Odoslať dopyt
                                
Individuálne dopyty
Stiahnuť ▼
Katalóg Všeobecné podmienky predaja
Certifikáty
Správna výrobná prax EFfCI Správna výrobná prax EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001
Dostupné na požiadanie

BIO ROKAmina K30B je veľmi čistý, bezfarebný amfotérny tenzid s obsahom cca 30% účinnej látky, patriaci do skupiny betaínu. Tento špecifický produkt je vyrobený s použitím unikátnej suroviny prírodného pôvodu , ktorou je kyselina monochlóroctová s názvom Greenline MCAA 80% UP Solution s najvyššou dostupnou čistotou . Surovina je založená na prírodnej kyseline octovej získanej v procese fermentácie rastlín.

Vďaka výrobe s Greenline MCAA sa zvyšuje index prírodného pôvodu ( v súlade s ISO 16128 ) BIO ROKAmina K30B ( prehlásenie výrobcu je k dispozícii na požiadanie zákazníka ). Preto je BIO ROKAmina K30B ekologickou surovinou, je šetrnejšia k životnému prostrediu a možno ju použiť ako zložku prírodnej kozmetiky s najvyšším indexom prírodného pôvodu.

Ďalšou zložkou zahrnutou v zložení BIO ROKAmina K30B je derivát palmového oleja získaný z jadier palmy olejnej, inak nazývanej palma olejná ( Elaeis guineensis Jacq.).

Vysoký index prírodného pôvodu tohto produktu, daný jeho jedinečným zložením, znamená, že sa veľmi často používa ako súčasť prírodných, ekologických a vegánskych kozmetických prípravkov, akými sú napríklad veľmi jemné umývacie prípravky na odstránenie nečistôt z pokožky. povrchu pokožky a vlasov dojčiat, detí a dospelých.

Čítaj viac
Vlastnosti a aplikácie

Výhody produktu:

  • 100% ekologický produkt,
  • produkt vyrobený z prírodných surovín (deriváty palmojadrového oleja a unikátny Greenline MCAA 80% ),
  • vynikajúce penivé vlastnosti,
  • vytvára hustú a stabilnú penu v čistiacej kozmetike,
  • znižuje dráždivé účinky iných zložiek obsiahnutých v kozmetických prípravkoch,
  • má veľmi jemný účinok na pokožku,
  • odporúča sa najmä ako prísada do kozmetiky pre citlivú pokožku so sklonom k alergiám a podráždeniu,
  • odporúča sa na výrobu ošetrujúcej kozmetiky pre deti,
  • veľmi dobré zahusťovacie vlastnosti v širokom rozsahu hodnôt pH a tvrdosti vody,
  • vynikajúce zahusťovacie vlastnosti v prítomnosti elektrolytov (dokonca lepšie ako napr. kokamidopropylbetaín s vyššou koncentráciou účinnej látky),
  • má antistatický účinok,
  • vyrobené na zariadeniach certifikovaných federálnym certifikátom GMP EFfCI (Good Manufacturing Practices implementované v súlade s normou European Federation for Cosmetic Ingredients).

Aplikácie:

  • kozmetika pre deti a dospelých,
  • šampóny (najmä veľmi jemné šampóny pre deti a farbiace šampóny),
  • jemná ošetrujúca kozmetika pre deti,
  • kozmetika pre citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu,
  • kondicionéry na vlasy,
  • peny na holenie,
  • perličkový kúpeľ,
  • mydlá na ruky a sprchové gély,
  • produkty na čistenie tváre,
  • produkty ústnej hygieny.
Kategórie

Trhy a aplikácie
Osobná starostlivosť

Funkcia
Antistatické činidlá
Čistiace prostriedky
Čistiace prostriedky
Hydrotropy
Modifikátory reológie
Peniace činidlá
Vysoko penivé prostriedky
Zahusťovadlá

Zloženie
betaíny

Segment
Povrchovo aktívne látky / Amfotérne povrchovo aktívne látky

Alternatívne názvy
Alkyldimetylbetaín, Koko-betaín, kokamidopropylbetaín, betaín, bio betaín, alkyldimetylbetaín, CAS 66455-29-6, betaín na prírodnej báze, prírodný betaín.

Výrobca: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedným z najvýznamnejších výrobcov povrchovo aktívnych látok a chemických prípravkov v strednej a východnej Európe. Spoločnosť ponúka povrchovo aktívne látky, špeciálne prísady a chemické prípravky pre mnohé odvetvia priemyslu.

PCC Group

Naposledy prezerané produkty

Stránka bola strojovo preložená. Otvorte pôvodnú stránku