PCC
DaftarHalaman Log Masuk

ROKAnol® D3 (Deceth-3)

ROKAnol® D3 (Deceth-3)
Sampel tersedia
Hantar pertanyaan
Pengeluar
CAS No.
INCI
Tidak diuji pada haiwanTidak diuji pada haiwan Produk biodegradasiProduk biodegradasi Berasaskan bahan semulajadiBerasaskan bahan semulajadi
ROKAnol® D3 (Deceth-3)
ROKAnol® D3 (Deceth-3)
ROKAnol® D3 (Deceth-3)
Kumpulan PCC
ROKAnol® D3 (Deceth-3)
ROKAnol® D3 (Deceth-3)

ROKAnol® D3 ialah surfaktan bukan ionik yang tergolong dalam kumpulan alkohol lemak tetoksilasi (nama INCI: Deceth-3). Produk ini mencipta sekumpulan surfaktan berdasarkan desil alkohol. Ia adalah cecair jernih dengan warna maksimum 50 HU pada 20-25°C.

Sifat dan aplikasi

Kelebihan produk:

  • pengemulsi yang sangat berkesan untuk emulsi O/W,
  • penebalan formulasi kosmetik,
  • serasi dengan surfaktan bukan ionik, anionik dan kationik,

Aplikasi:

  • pewarna rambut,
  • produk untuk penyahwarnaan rambut,
  • produk perlindungan warna untuk rambut yang dicelup,
  • pelindung matahari,
  • produk penjagaan selepas matahari,
  • penyamakan kulit sendiri,
  • antiperspirant dan deodoran,
  • produk pencuci dan penjagaan kulit untuk kanak-kanak,
  • produk penjagaan badan dan muka,
  • produk pencuci muka.
Nama alternatif
Lihat variasi lain produk ini
Pertanyaan individu

Pengeluar: PCC Exol SA

PCC EXOL SA ialah salah satu pengeluar surfaktan dan formulasi kimia terpenting di Eropah Tengah dan Timur. Syarikat itu menawarkan surfaktan, bahan tambahan pakar dan formulasi kimia untuk banyak cabang industri.

Certyfikaty producenta
Amalan pengilangan yang baik EFfCIAmalan pengilangan yang baik EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Jaminan tenaga RESJaminan tenaga RES
Kumpulan PCC

Produk yang dilihat baru-baru ini