ROKAtend GL, amino asit sürfaktanları grubundan anyonik bir yüzey aktif maddedir, INCI adı: Sodyum Lauroil Glisinat, esas olarak kozmetik uygulamalarda kullanılır. Bu ürün biyomimetikler, yani doğal olarak oluşan kimyasal bileşikleri ve yağ asitlerini taklit eden hammaddeler - bitkisel kökenli hammaddeler temelinde üretilmektedir. Bu yüzey aktif madde, aktif içeriği yaklaşık% 20 ve saman ila açık sarı renkte olan sulu bir çözelti formundadır.
Ürün avantajları:
Uygulama:
Pazarlar ve uygulamalar
Kişisel Bakım ve Ev Bakımı / Kişisel Bakım
fonksiyon
Temizleme maddeleri
Köpürtücü ajanlar
Yüksek köpüren ajanlar
temizlik maddeleri
Kompozisyon
Amino asit yüzey aktif cisimleri
bölüm
Yüzey aktif / Anyonik sürfaktanlar
PCC EXOL SA, Orta ve Doğu Avrupa'daki en önemli yüzey aktif madde ve kimyasal formülasyon üreticilerinden biridir. Şirket, birçok endüstri dalı için yüzey aktif maddeler, özel katkı maddeleri ve kimyasal formülasyonlar sunmaktadır.
İyi üretim uygulamaları EFfCI
ISO 14001
ISO 50001
ISO 9001
ISO 45001