ROKAtend LS (Sodyum Lauroil Sarkosinat)

Mevcut örnekleri
Mevcut örnekleri Talep Gönder
Üretici firma
PCC Exol SA
Kimyasal ad
N-Lauroylsarcosine sodyum tuzu
CAS Numarası.
İNCİ
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Eko ürün Eko ürün İyi üretim uygulamaları EFfCI İyi üretim uygulamaları EFfCI Greenline® ürünleri Greenline® ürünleri Yüksek verim Yüksek verim Yüksek saflık Yüksek saflık ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001 Güvenli ürün Güvenli ürün Biyobozunur ürün Biyobozunur ürün Doğal içeriklere dayanır Doğal içeriklere dayanır RSPO RSPO Cilt Dostu Cilt Dostu Evrensel ürün Evrensel ürün
                                
Bireysel sorular
İndir
Katalog Inventory status
Bu ürünün diğer varyasyonlarını görün

ROKAtend LS , INCI adı: Sodyum Lauroil Sarkosinat olan amino asit yüzey aktif cisimleri grubundan anyonik bir yüzey aktif cismidir. Doğal olarak oluşan kimyasal bileşikleri ve yağ asitlerini (bitkisel kökenli hammaddeler) taklit eden hammaddeler olan biyomimetiklere dayanarak üretilir. Sürfaktan, aktif madde muhtevası, yakl. % 30. Bu ürün çeşitli endüstrilerde (kozmetikler, deterjanlar, ev ve endüstriyel temizlik, tarım kimyasalları, tekstil işleme) yaygın olarak kullanılmaktadır.

Daha fazla oku
Özellikleri ve uygulamaları

Ürünün avantajları:

  • anyonik yüzey aktif madde cilt için çok hassastır,
  • çok iyi köpürme özellikleri,
  • diğer yüzey aktif maddelerin cilt üzerindeki tahriş edici etkisini azaltır,
  • mükemmel temizleme özellikleri,
  • Cilde uzun süreli rahatlık ve yumuşaklık hissi sağlar,
  • Saç yüzeyindeki yüksek emilim, statik elektriği ve bağlamayı azaltması sayesinde saça yumuşak ve ipeksi bir his verir,
  • kolayca biyolojik olarak parçalanabilir,
  • bitki kökenli yenilenebilir hammaddelere dayalı,
  • koruyucu içermez,
  • oksitleyici ajanların varlığında kullanılabilir.

Başvuru:

  • şampuanlar, özellikle çok hafif bebek şampuanları,
  • vücut yıkama sıvıları,
  • duş jelleri,
  • banyo losyonu,
  • köpük banyoları,
  • yumuşak sıvı sabunlar,
  • yüz temizliği ve bakımı için malzemeler,
  • diş macunları,
  • tıraş köpükleri,
  • ev ve endüstriyel temizlik ürünü,
  • cam temizleme konsantreleri.
Kategoriler

Pazarlar ve uygulamalar
Deterjanlar
I&I Temizlik
Kişisel Bakım

fonksiyon
Köpürtücü ajanlar
Temizleme maddeleri
temizlik maddeleri
Yüksek köpüren ajanlar

Kompozisyon
Amino asit yüzey aktif cisimleri

bölüm
Yüzey aktif / Anyonik sürfaktanlar

Alternatif isimler
N-Lauroylsarcosine sodyum tuzu, N-Lauroylsarcosine sodyum tuzu, sodyum N-lauroylsarcosinate, sodyum lauroylsarcosinate, sarkosyl NL.
Üretici firma: PCC Exol SA

PCC EXOL SA, Orta ve Doğu Avrupa'daki en önemli yüzey aktif madde ve kimyasal formülasyon üreticilerinden biridir. Şirket, birçok endüstri dalı için yüzey aktif maddeler, özel katkı maddeleri ve kimyasal formülasyonlar sunmaktadır.

PCC Grubu

Son görüntülenen ürünler

Sayfa çevrildi. Orijinal sayfayı aç