ROKAtend LS (lauroylsarkosinát sodný)

Dostupné vzorky
Dostupné vzorky Odeslat dotaz
Výrobce
PCC Exol SA
Chemický název
sodná sůl N-lauroylsarkosinu
Č. CAS
Alergeny zdarma Alergeny zdarma Bez nanomateriálů Bez nanomateriálů Bezpečný výrobek Bezpečný výrobek Šetrné k pokožce Šetrné k pokožce Bez TSE/BSE Bez TSE/BSE Eko produkt Eko produkt GMO free GMO free Produkty PCC <sup>Greenline®</sup> Produkty PCC Greenline® Netestováno na zvířatech Netestováno na zvířatech Biologicky odbouratelný produkt Biologicky odbouratelný produkt Na bázi přírodních složek Na bázi přírodních složek Vysoká účinnost Vysoká účinnost Vysoká čistota Vysoká čistota Univerzální produkt Univerzální produkt
                                
Individuální dotazy
Stažení
Katalog Inventory status Všeobecné podmínky prodeje
Certifikáty
Správná výrobní praxe EFfCI Správná výrobní praxe EFfCI ISO 14001 ISO 14001 ISO 50001 ISO 50001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 45001 ISO 45001 RSPO RSPO
Podívejte se na další varianty tohoto produktu

ROKAtend LS je aniontový surfaktant ze skupiny aminokyselinových surfaktantů s názvem INCI: Sodium Lauroyl Sarcosinate. Vyrábí se na bázi biomimetik, což jsou suroviny napodobující přirozeně se vyskytující chemické sloučeniny a mastné kyseliny (suroviny rostlinného původu). Tenzid je poskytován jako vodný roztok s obsahem účinné látky cca. 30 %. Tento produkt je široce používán v různých průmyslových odvětvích (kosmetika, detergenty, domácí a průmyslové čištění, agrochemie, zpracování textilu).

Přečtěte si více
Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • aniontová povrchově aktivní látka velmi šetrná k pokožce,
  • velmi dobré pěnivé vlastnosti,
  • snižuje dráždivý účinek jiných povrchově aktivních látek na kůži,
  • vynikající čistící vlastnosti,
  • poskytuje Poskytuje pleti dlouhodobý komfort a pocit hebkosti,
  • díky vysoké absorpci na povrchu vlasu, snížení statické elektřiny a vázání poskytuje vlasům jemný a hedvábný pocit,
  • je snadno biologicky odbouratelný,
  • na bázi obnovitelných surovin rostlinného původu,
  • neobsahuje žádné konzervační látky,
  • mohou být použity v přítomnosti oxidačních činidel.

Aplikace:

  • šampony, zejména velmi jemné dětské šampony,
  • kapaliny na mytí těla,
  • sprchové gely,
  • koupelové mléko,
  • perličkové koupele,
  • jemná tekutá mýdla,
  • materiály pro čištění a péči o obličej,
  • zubní pasty,
  • pěny na holení,
  • čisticí prostředek pro domácnost a průmysl,
  • koncentráty na čištění skla.
Kategorie

Trhy a aplikace
Čistící prostředky
I&I Čištění
Osobní péče

Funkce
Čisticí prostředky
Čisticí prostředky
Pěnidla
Vysoce pěnicí prostředky

Složení
Aminokyselinové povrchově aktivní látky

Segment
Povrchově aktivní látky / Aniontové povrchově aktivní látky

Alternativní názvy
sodná sůl N-lauroylsarkosinu, Sodná sůl N-lauroylsarkosinu, N-lauroylsarkosinát sodný, lauroylsarkosinát sodný, sarkosyl NL.

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky

Stránka byla strojově přeložena. Otevřít původní stránku