ROKAcet S7 (PEG-7 Stearate)

Mevcut örnekleri
Mevcut örnekleri Talep Gönder
Üretici firma
PCC Exol SA
Kimyasal ad
Glycol, polyethylene, monostearate
CAS Numarası.
9004-99-3
İNCİ
PEG-7 Stearate
İyi üretim uygulamaları EFfCI İyi üretim uygulamaları EFfCI
Bireysel sorular
İndir
Inventory status

ROKAcet S7 is a non-ionic surfactant (INCI name: PEG-7 Stearate). It belongs to the ROKAcet S series. The product is a derivative based on a mixture of fatty acids, mainly stearic and palmitic.

Daha fazla oku
Özellikleri ve uygulamaları

Product advantages:

  •  very effective softening, moisturizing and smoothing action,
  •  stable in alkaline environment,
  •  excellent emulsifier and dispersant, especially for calcium and magnesium soaps,
  •  anti-electrostatic properties,
  •  compatible with non-ionic, anionic and cationic surfactants,

Applications:

  •  textile industry,
  •  cosmetics (moisturizing creams, SPF sunscreens, body lotions, hand creams, hair conditioners).
Kategoriler

Pazarlar ve uygulamalar
Kişisel Bakım
Tekstil endüstrisi

fonksiyon
Antistatik ajanlar
Dağıtıcılar
emülgatörler
Islatıcılar

Kompozisyon
Alkoksile yağ asitleri

bölüm
Yüzey aktif / İyonik olmayan yüzey aktif maddeler

Alternatif isimler
Glycol, polyethylene, monostearate, polyethylene glycol monostearate
Üretici firma: PCC Exol SA

PCC EXOL SA, Orta ve Doğu Avrupa'daki en önemli yüzey aktif madde ve kimyasal formülasyon üreticilerinden biridir. Şirket, birçok endüstri dalı için yüzey aktif maddeler, özel katkı maddeleri ve kimyasal formülasyonlar sunmaktadır.

PCC Grubu
Sayfa çevrildi. Orijinal sayfayı aç