ROKAnol L9R, INCI adı Laureth-9 olan etoksillenmiş yağ alkolleri grubuna ait iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Ürün, lauril alkole dayalı bir yüzey aktif madde grubu oluşturur. Oda sıcaklığında Hazen skalasında maksimum 100 renk veren sıvı macun kıvamındadır. ROKAnol L9R suda serbestçe çözünür. Bu ürün için HLB değeri yaklaşık 13.1'dir. Ticari ürün aktif maddenin %99'dan fazlasını içerir ve yaklaşık 20°C'de katılaşır.
ROKAnol L9R, ROKAnol L9'dan biraz daha düşük hidrofiliklik ile karakterize edilir. ROKAnol benzer şekilde, emülsifiye edici ve çözündürücü özelliklere sahiptir . Sudaki yüksek bulutlanma noktası değeri sayesinde yüksek sıcaklık gerektiren uygulamalarda kullanılabilir .
Ürünün avantajları:
Uygulamalar:
Pazarlar ve uygulamalar
Tekstil ve Deriler / Tekstil endüstrisi
Kişisel Bakım ve Ev Bakımı / Kişisel Bakım, Deterjanlar
fonksiyon
Dağıtıcılar
Yağdan arındırma maddeleri
Islatıcılar
çözündürücüler
emülgatörler
Kompozisyon
Alkoksillenmiş alkoller / Etoksillenmiş alkoller
PCC EXOL SA, Orta ve Doğu Avrupa'daki en önemli yüzey aktif madde ve kimyasal formülasyon üreticilerinden biridir. Şirket, birçok endüstri dalı için yüzey aktif maddeler, özel katkı maddeleri ve kimyasal formülasyonlar sunmaktadır.
İyi üretim uygulamaları EFfCI
RES enerji garantileri