Rokanol® O100 patří k neiontovým povrchově aktivním látkám z ethoxylovaných mastných alkoholů (INCI název: Oleth-100). Při pokojové teplotě má produkt konzistenci bílého až krémově zbarveného vosku. Komerční forma obsahuje přibližně 100 % účinné látky a má bod tuhnutí 48-54 °C.
Výhody produktu:
Aplikace:
Trhy a aplikace
Agrochemikálie / Přípravky na ochranu rostlin
Textil a kůže / Koželužský průmysl, Textilní průmysl
Osobní péče / Pánská péče, Péče o pleť, Péče o vlasy
Suroviny pro formulace / MWF - rozpustné oleje (emulgovatelné oleje), Polosyntetické kapaliny pro obrábění kovů
Čistící prostředky / Čištění a péče o dřevo, Čističe tvrdých povrchů
Funkce
Změkčovadla
Opalovací přípravky
Solubilizátory
Suroviny a meziprodukty
Emulgátory
Složení
Alkoxylované alkoholy
Segment
Povrchově aktivní látky / Neiontové povrchově aktivní látky
PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.
Správná výrobní praxe EFfCI
ISO 14001
ISO 50001
ISO 9001
ISO 45001
Garance energie z OZE