PCC
RegistrovatPřihlašovací stránka

Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)

Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Dostupné vzorky
Odeslat dotaz
Výrobce
Chemický název
Č. CAS
KošerKošer Košer PareveKošer Pareve Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech Biologicky odbouratelný produktBiologicky odbouratelný produkt Na bázi přírodních složekNa bázi přírodních složek
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Skupina PCC
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)
Cocamidopropyl Betaine MB (kokamidopropylbetain)

ROKAmina K40HC MB je velmi čistá amfoterní povrchově aktivní látka ze skupiny betainů. Komerční produkt je vodný roztok s obsahem účinné látky asi 40 % a světle žlutou barvou. Tento produkt je koncentrovanější formou ROKAmina K30, což se promítá do snížení nákladů na dopravu a skladování.

ROKAmina K40HC MB je složka čisticích prostředků určená k odstranění nečistot z pokožky a povrchu vlasů. Má vynikající pěnivé vlastnosti v širokém rozmezí pH a tvrdosti vody. V kombinaci s aniontovými povrchově aktivními látkami (SLS, SLES, ABSNa) vykazuje pozitivní, synergické zvýšení objemu pěny a zlepšuje stabilitu přípravků.

ROKAmina K40HC MB patří do skupiny produktů, na které se vztahuje certifikát RSPO v modelu Mass Balance (www.rspo.org) . To znamená, že palmový olej použitý k výrobě základní suroviny obsažené v produktu ROKAmina K40HC MB pochází z plodin, které nepřispívají k vyčerpání přírodních hodnot. Jeho výroba přitom respektuje práva lidí žijících v oblastech, kde se palmy olejné pěstují.

Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • má mírný účinek na pokožku;
  • koncentrovaná forma doporučená zejména pro aplikace v kosmetických přípravcích;
  • snižuje dráždivé vlastnosti přípravků obsahujících aniontové povrchově aktivní sloučeniny;
  • má velmi dobré pěnící a zahušťovací vlastnosti v širokém rozmezí pH a tvrdosti vody;
  • má antistatický účinek;
  • biologicky odbouratelný produkt.

Aplikace:

  • kosmetika a detergenty;
  • Šampony a barvicí šampony;
  • vlasové kondicionéry;
  • pěna na holení;
  • koupelové vody;
  • Sprchové vody a gely;
  • tekutá mýdla;
  • výrobky pro intimní hygienu;
  • Kosmetika na mytí obličeje;
  • micelární tekutiny;
  • výrobky pro ústní hygienu.
Alternativní názvy
Individuální dotazy

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Certyfikaty producenta
Ecocert CosmosEcocert Cosmos Detergenty EcocertDetergenty Ecocert Správná výrobní praxe EFfCISprávná výrobní praxe EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Garance energie z OZEGarance energie z OZE RSPORSPO
Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky