PCC
RegistrovatPřihlašovací stránka

ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)

ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
Dostupné vzorky
Odeslat dotaz
KošerKošer Košer PareveKošer Pareve Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech Biologicky odbouratelný produktBiologicky odbouratelný produkt
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
Skupina PCC
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)
ROKAnol® IT12W (Isotrideceth-12)

ROKAnol IT12W je neiontový surfaktant ze skupiny ethoxylovaných mastných alkoholů (název INCI: Isotrideceth-12). Výrobek patří do řady ROKAnol IT, velké skupiny povrchově aktivních látek na bázi isotridecylalkoholu, iso-C13. Komerční produkt obsahuje asi 90 % účinné látky.

ROKAnol® IT12W je čirá kapalina s bodem tuhnutí cca -2°C. Tato forma usnadňuje její použití a skladování. Díky přítomnosti 12 ethoxylovaných skupin má produkt vysoké hydrofilní vlastnosti, proto je dobře rozpustný ve vodě a nízkých alifatických alkoholech. Vyznačuje se vysokým bodem zákalu ve vodném roztoku v rozmezí teplot 78÷86°C.

ROKAnol® IT12W se používá v mnoha průmyslových aplikacích, od čisticích a mycích prostředků pro domácnost až po speciální přípravky na čištění různých tvrdých povrchů, zejména v odmašťovacích prostředcích s vysokou zásaditostí nebo kyselostí. Příklady takových produktů jsou předmycí prostředky a alkalické aktivní pěny pro mytí vozidel, odstraňovače graffiti, vysoce kyselé detergenty pro odstraňování koupelnových usazenin.

Vlastnosti a aplikace

Výhody produktu:

  • velmi dobrý emulgátor a dispergátor,
  • dobrý smáčecí prostředek,
  • snadné použití a skladování,
  • vynikající detergenční vlastnosti,
  • hydrofilní vlastnosti,
  • stabilní v oxidačních, redukčních a tvrdých podmínkách vody,
  • kompatibilní s neiontovými, aniontovými a kationtovými složkami přípravku,
  • vykazuje stabilitu v kyselých i alkalických formulacích,
  • zlepšuje kapilárnost barviva po provedení bělení,
  • odstraňuje olejové skvrny z tvrdých povrchů i z pletených a tkaných látek,
  • schváleno pro použití jako nepřímá potravinářská přídatná látka,
  • Produkt splňuje kritéria biologické rozložitelnosti v souladu s metodikou OECD (údaje o biologické rozložitelnosti vycházejí z literárních údajů).

Aplikace:

  • tekutiny na mytí nádobí,
  • čištění tvrdých povrchů,
  • tekuté prací prostředky a aviváže,
  • produkty pro komerční mytí,
  • čištění kuchyňských nečistot,
  • institucionální čisticí prostředky,
  • péče o vlasy,
  • přípravky na bělení bavlny,
  • odstranění barviva z barvicí lázně,
  • prostředky pro odstraňování olejových skvrn vzniklých při tkaní.
Alternativní názvy
Individuální dotazy

Výrobce: PCC Exol SA

PCC EXOL SA je jedním z nejvýznamnějších výrobců povrchově aktivních látek a chemických přípravků ve střední a východní Evropě. Společnost nabízí povrchově aktivní látky, speciální přísady a chemické přípravky pro mnoho průmyslových odvětví.

Certyfikaty producenta
Správná výrobní praxe EFfCISprávná výrobní praxe EFfCI ISO 14001ISO 14001 ISO 50001ISO 50001 ISO 9001ISO 9001 ISO 45001ISO 45001 Garance energie z OZEGarance energie z OZE
Skupina PCC

Nedávno prohlížené výrobky